Βόλεϊ

Βόλεϊ Γυναικών: Επίσημη η επιστροφή του Γιάννη Τσαϊρέλη!

Όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Yellowradio.gr, ο Γιάννης Τσαϊρέλης αναλαμβάνει ξανά το τιμόνι του γυναικείου τμήματος.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Γιάννη Τσαϊρέλη, ο οποίος αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου κόουτς στον ΑΡΗ. Η πρώτη διήρκεσε από το 2016 έως το 2020 και μ’ αυτόν στον πάγκο, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε έως το 2023. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πανιώνιο και πλέον επιστρέφει στον ΑΡΗ. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει κατακτήσει και επτά τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Μετά τη συμφωνία του με τον Άρη, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Η πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ στο γυναικείο βόλεϊ ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία και μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Μαζί στην προσπάθεια της διοίκησης να το πετύχει».

Παράλληλα, ο ΑΣ Άρης ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή του τμήματος, Μανώλη Σκουλικάρη:

‘Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ευχαριστούν τον κόουτς Μανώλη Σκουλικάρη για τη συνεργασία και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button