Γενικά

Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το “RUN TOGETHER”

Για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη το “RUN Together”

Το RUN TOGETHER αποτελεί έναν ξεχωριστό αγώνα fun run, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών διαδρομών (3 και 6χλμ) και να τρέχουν σε ζευγάρια σε 4 κατηγορίες: Άντρας/Άντρας, Άντρας/Γυναίκα, Γυναίκα/Γυναίκα, Ενήλικας/Παιδί.

Στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας. Το togetherness είναι το concept που διαφοροποιεί το event σε σχέση με άλλους αγώνες και το καθιστά μοναδικό: together we run, we train, we have fun, we experience, we celebrate. Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά ο αγώνας της Θεσσαλονίκης, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo. Αντίστοιχα η διοργάνωση της Αθήνας θα διεξαχθεί για 6η συνεχή χρονιά στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button