Ποδόσφαιρο

Γκάμα: «Με ήθελαν οι τρεις της Αθήνας, αλλά δεν ήθελα να πληγώσω τον κόσμο»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για τις προτάσεις που είχε αλλά και την επιλογή του να μείνει στον Άρη.

Ο Πορτογάλος μίλησε για την πορεία του στην Ελλάδα και τον Άρη και μεταξύ άλλων είπε στο gazzeta.gr ότι είχε εισπράξει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Το πρώτο σου συμβόλαιο ήταν για δύο χρόνια και το ανανέωσες. Εκείνη την περίοδο είχες την ευκαιρία να πας σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα;

Ναι είχα κάποιες προσφορές από άλλες ελληνικές ομάδα αλλά στο τέλος αποφάσισα να μείνω στον Άρη. Ήμουν εκεί με την οικογένεια μου και αισθανόμουν καλά. Προτιμούσα να μείνω στο μέρος που μου άρεσε. Ήθελα να κερδίσω τρόπαιο με τον Άρη. Αισθανόμουν πως ήμασταν κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Τώρα που δεν είσαι στην Ελλάδα μπορείς να πεις ποιες ομάδες σε προσέγγισαν;

Όταν έφτασα στον Άρη, στις αρχές, με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για εμένα και με ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν το περιθώριο των μεταγραφών του Αυγούστου. Είπαν πως με θέλουν μετά το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα με τον Άρη.

Γινόταν να σε πάρουν τόσο σύντομα από τη στιγμή που είχες ήδη πάει σε μια άλλη ομάδα;

Δεν ξέρω. Τα είχα πάει καλά στο πρώτο μου παιχνίδι, είχα σκοράρει (0-3 στη Λαμία), πήραν τηλέφωνο στον ατζέντη μου και του είχαν πει πως με ήθελαν. Θα μιλούσαν με τον Άρη για να κάνουν τη μεταγραφή μου. Εγώ μόλις είχα υπογράψει στον Άρη, είχα κάνει μόνο ένα παιχνίδι και ήθελα να μείνω αντί να φύγω μετά από μια εβδομάδα. Στο τέλος δεν ξέρω τι έγινε και δεν ρώτησα. Αργότερα και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός επικοινώνησαν μαζί μου.

Ήταν απλά ενδιαφέρον ή σου έκαναν πρόταση;

Μιλούσα με τον Παναθηναϊκό, με πήραν τηλέφωνο από την ομάδα και μετά άρχισαν να μιλάνε με τον ατζέντη μου. Ωστόσο, η υπόθεση έμεινε απλά στις διαπραγματεύσεις. Εκείνη την περίοδο μιλούσα και με τον Άρη και τελικά αποφάσισα να ανανεώσω.

Άρα πιο κοντά έφτασες στον Παναθηναϊκό;

Όχι. Ίσως η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά στο να με πάρει αλλά για να είμαι ειλικρινής εκείνη την περίοδο ήμουν σκεπτικός για να φύγω από τον Άρη, το συζήτησα με την οικογένεια μου και τελικά αρνήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω. Ήμουν 32 στα 33 και ένιωθα πολύ καλά εκεί με την οικογένεια μου. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα ήταν χαρούμενοι οι οπαδοί αν έκανα κάτι τέτοιο. Με αγαπούσε ο κόσμος και δεν ήθελα να τους πληγώσω. Ένιωσα πως έπρεπε να μείνω.

Το μετάνιωσες;

Όχι. Αισθάνομαι καλά για την επιλογή μου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button