Ποδόσφαιρο

Γρηγορίου: “Ο Άρης έχει το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών”

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο “Yellow Radio 101.7” για τη νίκη του Άρη κόντρα στην Γκόμελ και την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το παιχνίδι του Άρη με την Γκόμελ, στην εκπομπή “Box to Box” και τον Ιάσονα Μίσχο.

Για την εμφατική νίκη του Άρη: “Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι που σίγουρα το χάρηκε ο κόσμος που το παρακολούθησε. Για πρώτο παιχνίδι ο Άρης μου άρεσε πάρα πολύ”.

Για την εικόνα του Άρη στο επιθετικό κομμάτι: “Έχει μία επιθετικότητα ο Άρης και αυτό μεταφράζεται μέσα στο γήπεδο. Μ’ αυτό το 4-4-2 δημιουργεί πολύ, παίζοντας με τα μπακ ψηλά και πιέζει. Φυσικά αυτό ταιριάζει στον Άρη, που έχει κάνει πολύ ποιοτικές προσθήκες. Έχει μάλιστα την πολυτέλεια να έχει στον πάγκο παίκτες σημαντικούς, όπως ο Μαντσίνι. Ο Άρης έχει μεγάλη ποιότητα μπροστά και θεωρώ ότι διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών”.

Για τον σχηματισμό με τον οποίο έπαιξε ο Άρης: “Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο του Άρη, καθώς υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο κλειστά. Επίσης αυτό το σύστημα σου δίνει μεγαλύτερη επιθετικότητα, αλλά είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν και κάποια κενά στην άμυνα. Θέλει πολλά τρεξίματα από τα αμυντικά χαφ και μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην τρανζίσιον άμυνα, επειδή τα ακραία μπακ ανεβαίνουν πολύ ψηλά”.

Για τον Λουίς Πάλμα: “Είναι ευχής έργο για τον Άρη που έχει τη δυνατότητα να διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Πάλμα. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε μικρό χώρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν κλειστά”.

Για το ποιον ξεχώρισε από τους νέους παίκτες: “Ο Καμάτσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την ταχύτητά του και την ενέργεια που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης ο Γκρέι, παρότι θέλει ακόμη παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό του, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά τη θέση του φορ και θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ο Πίρσμαν είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button