Μπάσκετ

Δήλωση πλέι οφ στο «ΟΑΚΑ»

Δείτε τα προγνωστικά.

Δήλωση πλέι οφ στο «ΟΑΚΑ»

Ακόμα ένα παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, με την bet365 να τον χρίζει φαβορί του αγώνα με αντίπαλο τη Μονακό. Ο άσος προσφέρεται στο 1.58, με την απόδοση του διπλού να βρίσκεται στο 2.45.

Οι πράσινοι έκαναν τη 12η νίκη τους, με αντίπαλο την Εφές. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασταμάτητοι επιθετικά, με τον Μάριους Γκριγκόνις να βρίσκεται σε τρομερό ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι Τούρκοι έφτασαν πολύ κοντά στο να γυρίσουν το παιχνίδι. Οι προσπάθειες των παικτών της Εφές δεν έφεραν αποτέλεσμα, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει με 83-76. Ο Γκριγκόνις σταμάτησε στους 24 πόντους, όντας ο MVP για ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Άλλοι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Μήτογλου σκόραρε 14 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, ο Ναν σταμάτησε και αυτός στους 14, ενώ ο Ματίας Λεσόρ σκόραρε 10 σε συνδυασμό με 6 ριμπάουντ. Στα προγνωστικά μπάσκετ, οι επιλογές για νίκη των πράσινων κυριαρχούν ξεκάθαρα.

Στη Μονακό τα δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Βρίσκονται στις θέσεις των πλέι οφ με ρεκόρ 11-9, αλλά είναι μακριά αγωνιστικά από τους στόχους που είχαν θέση στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα παραπάνω, από την στιγμή που αποφάσισαν να αφήσουν προσωρινά εκτός ομάδας τον Έλι Οκόμπο. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα στερηθεί ένα σημαντικό «γρανάζι» του στα επόμενα παιχνίδια, με την αιτία της απόφασης να μην έχει αποκαλυφθεί. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Μονεγάσκοι επικράτησαν επί της Μπασκόνια με σκορ 93-83. Για ακόμα μία φορά ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρωταγωνιστής τους, με 26 πόντους και 7 ασίστ.

Η επιλογή μας από το παιχνίδι, θα είναι ο άσος του Παναθηναϊκού με χάντικαπ -3.5 στο 1.90.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button