Ποδόσφαιρο

ΔΕΑΒ: «Μη τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας γιατί…»

Άλλη μία φορά… δίδαξαν πολιτισμό στον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας αφού για μία ακόμη φορά φρόντισαν τις προηγούμενες εβδομάδες να κάνουν ρεζίλι την Ελλάδα στο εξωτερικό με τα όσα έκαναν στο Βέλγιο, ενώ πρόσφατα παρόμοια πράγματα συνέβησαν στη Λαμία.

Η ΔΕΑΒ παρόλα αυτά δεν τιμώρησε τον ΠΑΟΚ καθώς πλήρωσε στη Λαμία χρήματα ανάλογα με τις φθορές σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της ΔΕΑΒ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: 1. Με την υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε η μη επιβολή διοικητικής κύρωσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους του κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 24/4/2024, για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 2023/2024 καθώς κρίθηκε ότι οι προξενηθείσες φθορές στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ήταν περιορισμένης έκτασης και μικρής αξίας και δεν συνιστούν συνακολούθως σοβαρά φαινόμενα βίας όπως αξιώνει η διάταξη του αρ. 9 του ν. 5085/2024 για την κατάφαση της, ενώ οι φθορές αποκαταστάθηκαν πλήρως, ολοσχερώς και εγκαίρως από την εγκαλούμενη ΠΑΕ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button