Ποδόσφαιρο

«Δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Μαζικού στη Σερβέτ»

Προβλήματα για τον πρώην αριστερό μπακ του Άρη.

Το καλοκαίρι, ο Άρης πούλησε στη Σερβέτ τον Μπράντλεϊ Μαζικού, με την ελβετική ομάδα να χρησιμοποιεί τον Κονγκολέζο αμυντικό στους αγώνες των προκριματικών του Champions League, δείχνοντας του άμεση εμπιστοσύνη.

Τα πράγματα όμως δε φαίνεται να εξελίσσονται όπως ξεκίνησαν για τον Μαζικού, μιας και μετά την ήττα με 4-1 της Σερβέτ από την Ιβερντόν, ο ελβετικός τύπος ανέφερε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Το δημοσίευμα της ελβετικής News Day:

«Μέχρι στιγμής, ο Μπάρον (σ.σ. ο άλλος αριστερός μπακ) έχει παίξει κυρίως σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ο Μπράντλεϊ Μαζικού, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Άρη Θεσσαλονίκης για περισσότερα από 350.000 ελβετικά φράγκα, έχει παίξει σε κάθε προκριματικό αγώνα για το Champions League. «Πρόκειται για δύο παίκτες που δεν έχουν τα ίδια προσόντα», δήλωσε ο Ρενέ Βάιλερ (σ.σ. προπονητής Σερβέτ).

«Απλώς προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με τις επιλογές του προπονητή», είπε ο Μαζικού.

Η τάση αλλαγής σε αυτή τη θέση, μια από τις λίγες που επηρεάζονται από μια τέτοια διαχείριση από την αρχή της σεζόν, μπορεί επίσης να προδίδει μια κάποια αβεβαιότητα από την πλευρά του Βέλερ. Λες και κανένας από τους δύο δεν πείθει.

Ο Μπάρον φαίνεται καλύτερος επιθετικά. Ο Μαζικού, έπεισε στην Ελλάδα ιδιαίτερα για την αμυντική του συμπεριφορά. Ακόμα κι αν από την άφιξή του στη Σερβέτ δεν ήταν πάντα τέλειος: «Σιγά σιγά νιώθω καλύτερα, επιβεβαιώνει. Πρέπει να προσαρμοστώ», είπε ο πρώην παίκτης του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button