Ποδόσφαιρο

Δεν θέλει το VAR ο διαιτητής που δεν είδε(;) την καρατιά του Γεωργιάδη στον Καράμπελα

Όχι VAR, όχι σε ξένους διαιτητές ναι στα…ανθρώπινα λάθη ήταν λίγο-πολύ οι δηλώσεις του διαιτητή που δεν έδωσε φάουλ (!) στην καρατιά του Γεωργιάδη στον Καράμπελα

Ο Γιάννης Σταυρίδης συνεχίζει και “σφυρίζει” σε άλλες ηπείρους, και έκανε δηλώσεις στο gazzeta.gr για την Ελληνική διαιτησία και το VAR.

Αρχικά μίλησε για…ανθρώπινα λάθη και “συλλογισμούς του κόσμου” περί εύνοιας, λέγοντας:

“Όπως έχετε διαπιστώσει οι ξένοι διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι top class. Μας απαξιώνουν οι ξένοι κατά κάποιο τρόπο. Άλλωστε πρόκειται για ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη καχυποψία στην Ελλάδα. Η γνώμη μου είναι πως οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους ξένους. Το θέμα είναι πως με το που γίνει ένα ανθρώπινο λάθος αρχίζουν οι συλλογισμοί περί εύνοιας του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ”.

Όσον αφορά τα VAR ήταν κάθετα αντίθετος στην χρήση του με την αιτιολογία ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και θα επηρεαστεί ο ρυθμός του αγώνα:

“Είμαι κατά του VAR. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και αυτό αφορά τόσο τους παίκτες, όσο και τους διαιτητές. Αυτή είναι η ομορφιά του. Νομίζω πως όταν το VAR εφαρμοστεί στην Ελλάδα οι φίλαθλοι θα βαρεθούν από τις διακοπές που θα γίνονται σε κάθε παιχνίδι. Δεν θεωρώ πως θα βοηθήσει τόσο πολύ στην εξέλιξη του παιχνιδιού αφού πιστεύω πως με το παραμικρό θα γίνεται χρήση του VAR λόγω αμφιβολιών.”

Εμείς πάντως θυμίζουμε ότι με την χρήση του VAR σίγουρα δεν θα είχε δοθεί…πλάγιο άουτ στο δολοφονικό μαρκάρισμα του Γιώργου Γεωργιάδη πάνω στον Καράμπελα, εκτός και αν αυτό δεν συγκαταλέγεται στα…θετικά για τον κ.Σταυρίδη

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και πάλι την φάση

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button