Ερασιτέχνης

Δεν κατεβαίνει στην Α1 το γυναικείο χάντμπολ, πολύ πιθανή η αναστολή του τμήματος!

Μια ακόμη μαύρη σελίδα γράφετε για τον σύλλογο, με τον Α.Σ. να αποφασίζει ότι δεν θα κατεβάσει το γυναικείο χάντμπολ στην Α1 -όπου ο Άρης είχε κερδίσει την παραμονή του μέσα στο γήπεδο- ενώ πολύ πιθανή είναι η αναστολή του τμήματος.

Μια σειρά από λάθη, ο τρόπος που χειρίστηκε ο ερασιτέχνης τα πράγματα με την προηγούμενη διοίκηση του γυναικείου χάντμπολ, η τρομερή καθυστέρηση στο να γίνουν κινήσεις ώστε να μπορέσει να τρέξει κανονικά το τμήμα και οι προσεγγίσεις που ποτέ δεν έγιναν με σοβαρό τρόπο σε αθλήτριες που περίμεναν τον Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή οδήγησαν στο να μην μπορέσει να κατέβει το τμήμα στην Α1.

Μάλιστα πολύ πιθανό είναι να υπάρξει ακόμη και αναστολή τμήματος μιας και οι διαθέσιμες αθλήτριες όλο και λιγοστεύουν με τον Άρη να συνεχίζει να μην κάνει σοβαρές προσπάθειες ώστε να πείσει τις τελευταίες διαθέσιμες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button