Ποδόσφαιρο

Δημοσιεύματα Βελγίου για Βερστράτε: «Μήπως έπρεπε να τον κρατήσουν να παίξει με την Μπαρτσελόνα;»

Η Αντβέρπ, η πρώην ομάδα του Μπίργκερ Βερστράτε, έκανε χθες το ντεμπούτο της στους φετινούς ομίλους του Champions League. 

Τραυματική εμπειρία μιας και γνώρισε την ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η εικόνα ήταν τόσο κακή, που ο βελγικός Τύπος αναρωτιέται για ποιο λόγο επέτρεψαν στον νυν παίκτη του Αρη να φύγει και μήπως τα πράγματα χθες θα ήταν διαφορετικά, αν έπαιζε στην Βαρκελώνη.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας voetbalkrant. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε:

«Ήταν δύσκολο για την Αντβέρπ. Ο πρώτος αγώνας των ομίλων στο Champions League δεν έφερε την πολυπόθητη ισοπαλία στην Βαρκελώνη. Οι παίκτες θα μπορούσαν να δείξουν λίγο περισσότερο σθένος. Δεν τόλμησαν. Ωστόσο, έχουν αφήσει να φύγει ένας τέτοιος παίκτης όπως ο Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο πρώην παίκτης της Αντβέρπ επαινείται στον ελληνικό Τύπο, που τον ανακηρύσσει ως τον κορυφαίο παίκτη μετά το ντέρμπι ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε 0-0.

«Ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο» λέει ο ελληνικός Τύπος. «Ένας μαχητικός με πολλά τρεξίματα μέσος που διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και δείχνει την απαραίτητη προσωπικότητα».

«Ο Βερστράτε έκλεψε την παράσταση», λέει σε άλλη εφημερίδα. «Πολύ τρέξιμο, εξαιρετική ανάγνωση του χώρου και απόλυτος ηγέτης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button