Ποδόσφαιρο

Διόρθωσε αρκετές αδυναμίες και βλέπει μπροστά

Την περασμένη Τετάρτη, στον Πειραιά, ο Άρης έκανε ίσως μία από τις χειρότερες, αν όχι τη χειρότερη, φετινή εμφάνισή του, την Κυριακή όμως παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος.

Δεδομένα υπήρξε προβληματισμός, αλλά και μία διάθεση να εντοπιστούν και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο έγιναν κουβέντες και υπήρξαν τετ α τετ. Μαζί με τις όποιες τακτικές αλλαγές αποφάσισε ο προπονητής.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των κιτρινόμαυρων ήταν σαφώς βελτιωμένη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλή εμφάνιση και ήττα στις… λεπτομέρειες της αποτελεσματικότητας, αφού ο Άρης τις (πολλές) ευκαιρίες του τις έχασε, ενώ οι πράσινοι τις εκμεταλλεύτηκαν και πήραν τη νίκη.

Εκείνο που κρατούν στην ομάδα από όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Έδειξε σφυγμό κι ότι… ενοχλήθηκε από την κακή αγωνιστική παρουσία στο προηγούμενο ματς. Και παρά το ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ο κόσμος της ομάδας, στο φινάλε του αγώνα χειροκρότησε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button