Ποδόσφαιρο

Δύο Χανιώτες δοκιμάζει στη Θεσσαλονίκη ο Άρης μέσω του Aris Soccer Schools

Δύο Χανιώτες θα περάσουν από το μικροσκόπιο των κιτρινόμαυρων αυτές τις μέρες.

Οι κιτρινόμαυροι πράττουν τα δέοντα για το κομμάτι των ακαδημιών του με το Aris Soccer Schools το οποίο λειτουργεί τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα τις ερχόμενες ημέρες δύο παίκτες της ομάδας του Πανακρωτηριακού που συνεργάζονται με τον Άρη θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας των Κρητικών:

Στη Θεσσαλονίκη οι Βαλάσης και Καραλάκης!

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ARIS F.C. και τα ARIS Soccer Schools , δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μας το 3ήμερο 29/4 έως και 1/5, θα περάσουν μια διαδικασία αξιολόγησης και καταγραφής ικανοτήτων, από τους προπονητές της ΠΑΕ, στο προπονητικό κέντρο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος (γεν.2008) Κεντρικός Αμυντικός Θάνος Βαλάσης και ο 15χρονος (γεν.2009) Αμυντικός Μέσος Σπύρος Καραλάκης, θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Κ17, η οποία αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL1.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αν και ηλικιακά ανήκουν στην κατηγορία Κ16, έκαναν προπονήσεις όλη τη χρονιά με την πρώτη ομάδα του Πανακρωτηριακού και πήραν από τον προπονητή μας Βασίλη Παπαδάκη σημαντικές εμπειρίες, πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.ΣΧ. !

Μια διαδικασία που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της ομάδας μας και εντάσσεται στα πλαίσια της ανάδειξης των ποδοσφαιριστών του Ακρωτηρίου και του νομού γενικότερα. Είναι χαρακτηριστική εξάλλου, η έμφαση που δίνεται από το Δ.Σ., στην οργάνωση και τη λειτουργία των ακαδημιών μας τα τελευταία χρόνια!

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έχουν ήδη δεχθεί την πρόσκληση της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στον Θάνο και τον Σπύρο, όπως και σε όλα τα παιδιά μας!

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες: Μαθήματα Ζωής μέσα από το Ποδόσφαιρο, με στόχο το καλύτερο για κάθε παιδί!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button