Ποδόσφαιρο

Εκτός αποστολής ο Μάβραϊ, oι 18 του Ερέρα…

Εκτός αποστολής θα είναι στο αυριανό παιχνίδι  με τον Αστέρα ο Μέργκιμ Μάβραϊ, καθώς ο κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.
Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Μεργκίμ Μάβραϊ, ο οποίος έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button