Ποδόσφαιρο

Εκτός αποστολής ο Τόνσο, μέσα Ανάκογλου και Σαββίδης

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην Ξάνθη, με τον Μάρτιν Τόνσο να μένει εκτός 18άδας.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Άρη καθώς ο Μάρτιν Τόνσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Τη θέση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού πήρε ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή του Άρη μετά από δέκα μήνες.

Επίσης στην αποστολή είναι και ο Σαββίδης που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής –εξ αναβολής- αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή (πριν από λίγη ώρα αναχώρησε για την πόλη της Θράκης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button