ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εμπαπέ: «Μικρός λάτρευα τον Κριστιάνο, τώρα αγαπώ εξίσου και τον Μέσι» (video)

Η πιο συχνή ερώτηση που ακούγεται μεταξύ των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων εδώ και περίπου 15 χρόνια, είναι «Μέσι ή Ρονάλντο;». Οι απόψεις διαφέρουν και ο καθένας έχει την προτίμησή του, όπως συμβαίνει και με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε αδυναμία στον Πορτογάλο σταρ από μικρός και… μια ματιά στο δωμάτιο του ήταν αρκετή για να το καταλάβει κανείς, με τον Γάλλο να εχει μια τεράστα αφίσα του Κριστιάνο.

Πλέον, έχει αλλάξει την άποψη του και από φανατικός οπαδός του Ρονάλντο έχει γίνει λάτρης και των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών της γενιάς μας. Υπήρξε άλλωστε και συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι για δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε κατάφερε να ζήσει από κοντά τη μαγεία του Αργεντίνου αστέρα.

«Λατρεύω τον Κριστιάνο, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του όταν ήμουν νεότερος. Αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ο Μέσι είναι πολύ καλός. Όταν είσαι νέος και οπαδός του Κριστιάνο, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο καλός είναι ο Μέσι, γιατί αγαπάς τον Κριστιάνο. Μεγάλωσα και τώρα αγαπώ και τους δύο», δήλωσε ο Εμπαπέ.

https://x.com/lmfootbalI/status/1701931348343054431?s=20

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button