Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Ένας για όλους και όλοι για τον Άρη

Την πρώτη του ανακοίνωση εξέδωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Άρη

Για την νέα σελίδα στον ερασιτέχνη, τους στόχους του καινούργιου Δ.Σ. και τον κόσμο της ομάδας αναφέρθηκε ο ΑΣ Άρης στην πρώτη του ανακοίνωση στην μετά Ψηφίδη εποχή.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ γύρισε σελίδα. Και σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο, η ατέρμονη προσπάθεια για τη διαφύλαξη των ιδανικών και την περαιτέρω πρόοδο του συλλόγου, είναι μονόδρομος. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται κοντά του και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ αποτελείται από ανθρώπους που έχουν όρεξη, μεράκι και πάθος για δουλειά πάνω στο κομβικό «κομμάτι» του Ερασιτέχνη, της «μάνας» του συλλόγου. Είναι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον ΑΡΗ από διάφορα πόστα, κάτι που αποτελεί εφόδιο για την παρουσία τους στον Α.Σ. και όχι αιτία «εφησυχασμού». Γιατί η δουλειά για τον ΑΡΗ δε σταματάει ποτέ.

Πέραν των 15 τακτικών μελών του δ.σ., υπάρχουν άλλα τόσα αναπληρωματικά μέλη, η παρουσία των οποίων τιμά και κοσμεί τον Α.Σ., έχοντας έντονη και σημαντική παρουσία και στα κοινά της χώρας μας. Η παρουσία τους, φυσικά, δε θα είναι απλά τιμητική, αφού θα προσφέρουν στην ομάδα, μέσω της δημιουργίας ειδικών επιτροπών, από πόστα που εφάπτονται με την εμπειρία και τις ικανότητές τους.

Ο στόχος είναι διπλός. Αποτελεί ιερή υποχρέωσή μας, προς την ιστορία και το μεγαλείο του συλλόγου που εκπροσωπούμε και αγαπάμε, να πράξουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, αφενός για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά του, αφετέρου για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξή του.

Τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ, μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και η προσπάθεια αυτή θα ενταθεί. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή στελέχωση και η άνοδος όλων των τμημάτων, όπως και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, που θέλουν να ξεκινήσουν και να συνεχίσουν την αθλητική σταδιοδρομία τους με το θεό του πολέμου στο στήθος.

Ο Α.Σ. ήταν και παραμένει ο μοναδικός θεματοφύλακας του συλλόγου. Η αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι «πρέπει»  και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει πράξη, αφού ο στόχος είναι κοινός: Το καλό του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να υπάρξει. Στην προσπάθεια που καταβάλλεται και από τον Α.Σ. για να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο ο σύλλογος, είναι απαραίτητη η συσπείρωση και η συμμετοχή των φίλων της ομάδας. Η δική σας συμμετοχή. Με την εγγραφή στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενισχύετε το σύλλογο και γίνεστε (ακόμα περισσότερο) «κομμάτι» του.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την προσφορά του και την προσπάθεια που κατέβαλε για τη «μάνα» του συλλόγου.

Το μότο μας είναι δεδομένο: Ένας για όλους και όλοι για τον ΑΡΗ. Ενωμένοι θα παλέψουμε, ενωμένοι θα πετύχουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button