Ποδόσφαιρο

«Ευτυχισμένος στη Ελλάδα ο Μορόν, έχει ανακτήσει την επαφή του με τα δίχτυα»

Τι αναφέρει δημοσίευμα από τη πατρίδα του Ισπανού φορ.

Το γκολ που σημείωσε ο Λόρεν Μορόν το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι ήταν… αρκετό, ώστε οι συμπατριώτες του να ασχοληθούν πάλι μαζί του και όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Άρη στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα marbelladirecto στέκεται στο γεγονός ότι ο 30χρονος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, καθώς και στο ότι δείχνει να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο, έπειτα από τα τελευταία χρόνια του στην Μπέτις.

«Ο Λόρεν Μορόν από την Μαρμέγια συνεχίζει να ξεχωρίζει στην Ελλάδα. Το περασμένο Σάββατο άνοιξε το σκορ από τα έντεκα μέτρα κόντρα στον Ατρόμητο για να οδηγήσει τη νίκη της ομάδας του, Άρη Θεσσαλονίκης», αναφέρεται στο εισαγωγικό, με τον συντάκτη του κειμένου να προσθέτει:

«Ο Λόρεν ηγείται του πίνακα των πρώτων σκόρερ της κατηγορίας μπροστά από τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Στα 30 του, απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο την πρώτη του χρονιά με την ελληνική ομάδα, αφού έπαιξε ελάχιστα την προηγούμενη σεζόν με τη Λας Πάλμας στη Β’ Κατηγορία. Με τον Άρη έχει παίξει μέχρι σήμερα τα 22 από τα 23 παιχνίδια του καλεντάρι, 12 γκολ και 2 ασίστ ξεκαθαρίζουν το ρεκόρ ενός από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας».

Και το κείμενο καταλήγει:

«Ο Λόρεν έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2025 και είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, όπου έχει ανακτήσει την επαφή του με τα γκολ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button