Ποδόσφαιρο

Ευχάριστα μηνύματα για Ματέο

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που εισέπραξαν οι άνθρωποι του Άρη από τον Ματέο Γκαρσία στη χθεσινή προπόνηση, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (23/04, 17.30) στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

Και μένει να φανεί αν ο Αργεντίνος μπορεί να εισχωρήσει στη λίστα των επιλογών της αρχικής ενδεκάδας. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο, καθώς ο Ματέο έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί περισσότερο από τις αποφάσεις που θα πάρει ο Τόλης Τερζής για τον σχηματισμό της ομάδας του, καθώς στην περίπτωση που καταλήξει σε διάταξη με τρεις κεντρικούς μέσους, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τελικά η επιστροφή του Αργεντίνου.

Σε διαφορετική περίπτωση πιθανότητες να βρεθούν δίπλα στον Νταρίντα, ως δεύτερος εσωτερικός μέσος, συγκεντρώνουν τόσο ο Πάλμα, όσο και ο Νταμπό, με τον Ετέμπο να έχει ρόλο μοναδικού “κόφτη”.

Είναι δεδομένο ότι Ενκουλού (εφόσον ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί) και Φαμπιάνο θα σχηματίσουν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Γιάκουμπ Μπράμπετς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button