Ποδόσφαιρο

Η ανάγκη να κινηθεί πιο έντονα μεταγραφικά!

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φέρνει περισσότερο στο προσκήνιο τη μεταγραφική ενίσχυση στον Άρη και ειδικά από τη στιγμή που έχει μπει ο τελευταίος μήνας του 2023.

Δεν είναι οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα που αναγκάζουν τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να ασχοληθούν με την ενίσχυση του ρόστερ, “τρέχοντας” εδώ και αρκετές εβδομάδες μία προεργασία, με στόχο να γίνουν ως τα τέλη του χρόνου οι πρώτες κινήσεις.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έγιναν ξανά αρκετά αισθητές οι ανάγκες του ρόστερ και αύξησαν την πίεση για την ενίσχυσή του, τόσο λόγω χρόνου, όσο και λόγω του αρκετά φορτωμένου προγράμματος με το οποίο θα υποδεχθεί ο Άρης το νέο έτος.

Η ομάδα θα δώσει έξι παιχνίδια σε 22 μέρες και τέσσερα ντέρμπι, με τα δύο του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ να είναι τα πιο απαιτητικά, καθώς θα κρίνουν τη συνέχειά της στο θεσμό.

Το έργο του Άρη με το υπάρχουν υλικό δεν θα είναι εύκολο. Οι επιστροφές που περιμένει ο Άκης Μάντζιος μέχρι τις αρχές του 2024 θα ενισχύσουν τις επιλογές του, όμως και πάλι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.

Ο στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι μέχρι την περίοδο των εορτών να έχουν κλείσει 1-2 παίκτες και ενδεχομένως να τους έχουν φέρει και στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπουν σε διαδικασία προπονήσεων και προσαρμογής, για να είναι διαθέσιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button