Ποδόσφαιρο

Η αντίδραση του Νίκολα Νίκιτς όταν είχε μάθει ότι ο γιος του έχει πρόταση από τον Άρη

Πατέρας και υιός Νίκιτς μοιράζονται μία κοινή αγάπη για τον Άρη, η οποία χάρισε μία όμορφη ιστορία το καλοκαίρι του 2017

Μιλώντας στο Yellow Radio 92.8 μεταξύ άλλων ο Μπράνισλαβ Νίκιτς αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που του έκανε πρόταση ο Άρης αλλά και την στιγμή που το είπε στον πατέρα του, Νίκολα Νίκιτς.

Ο 34χρονος τότε ποδοσφαιριστής ήξερε ήδη τι απόφαση θα πάρει, αλλά αποφάσισε πρώτα να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του για να του μεταφέρει τα νέα της πρότασης.

Μόλις τα νέα μεταφέρθηκαν στον Νίκολα εκείνος ήταν σχεδόν… έκπληκτος με το ότι ενημερώθηκε: “Σε θέλει ο Άρης, γιατί το λες σε εμένα; Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, θα έπρεπε να έχεις υπογράψει ήδη” ήταν η απάντηση του, δείχνοντας ότι ακόμη και στα δύσκολα συνέχιζε να θεωρεί τον Άρη κορυφαίο club.

Όπως πάντως λέει ο Μπάνε “Δεν υπήρχε τίποτα που θα με σταματούσε από το να πάω στον Άρη, ήταν το όνειρο μου από μικρός και μόλις είδα ότι αυτό μπορεί όντως να συμβεί δεν το σκέφτηκα καθόλου.”

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button