Βόλεϊ

Η απόσυρση της ΑΕΚ από τη Volley League και πως αυτή επηρεάζει τον Άρη και την Pre League

Αλλάζει το τοπίο στην κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης.

Ένα μικρό… χάος στο Ελληνικό βόλεϊ χωρίς κανένας να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και έπειτα, με τις εξελίξεις να επηρεάζουν άμεσα και τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ πέρυσι πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Η ομάδα της Ένωσης δεν μπόρεσε να καλύψει τα παλιά χρέη και έτσι δεν θα αγωνιστεί ούτε στην πρώτη αλλά ούτε και στην δεύτερη κατηγορία.

Το πιθανότερο είναι να προσφερθεί wild card (και) στον Άρη, αλλά αυτή τη στιγμή είναι από δύσκολο έως απίθανο να μπορέσει η ομάδα να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Οι πιθανότητες λένε ότι η θέση της ΑΕΚ θα καλυφθεί με άλλη ομάδα της Pre League, άρα από τις 10 ομάδες πάμε στις 9.

Με δεδομένο ότι η Σκύδρα πολύ δύσκολο να παίξει, ο αριθμός μειώνεται στις 8 και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον Εθνικό Αλεξανδρόπουλης πάμε στις επτά ομάδες!

Μοναδικός σύλλογος που φαίνεται να έχει διάθεση να καλύψει μία από τις θέσεις είναι ο Ήφαιστος Φλώρινας του πρώην προπονητή του Άρη, Σπύρου Γκολίτση.

Άρα βρισκόμαστε σε μία περίεργη περίοδο όπου ενδεχομένως να φτάσουμε σε μία Pre League με οκτώ ομάδες, τη στιγμή που -θεωρητικά- έχουμε μία απευθείας θέση ανόδου, πέντε θέσεις πλέι-οφ και μία πλέι-άουτ!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button