Ποδόσφαιρο

Η ενίσχυση από Ισπανία και ο Βαλβέρδε

Ο Άρης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενισχυθεί από την ισπανική αγορά και συγκεκριμένα από την Μπαρτσελόνα. Άλλωστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει άριστες σχέσεις με τον νέο προπονητή του Άρη καθώς ήταν ο άνθρωπος που πρότεινε τον 64 χρονο τεχνικό στο Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον Πάκο Ερέρα και γνωρίζει τις ικανότητες αλλά και τις γνώσεις του νέου τεχνικού των κίτρινων. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε ήδη επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον Πάκο Ερέρα και τον συνεχάρη για την ανάληψη καθηκόντων στον Άρη και επί της ουσίας συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας μέσω της παραχώρησης παικτών από την Μπαρτσελόνα Β’ στον Άρη υπό τη μορφή δανεισμού. Συγκεκριμένα ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα πρότεινε στο συμπατριώτη του τέσσερις παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στον Άρη.

Παράλληλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημέρωσε διεξοδικά τον Πάκο Ερέρα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον Άρη, τον οποίο ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με καυτή έδρα. Έτσι ο νέος προπονητής των κιτρίνων έμαθε από πρώτο χέρι για τον Άρη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button