ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο στην τεχνική της ηγεσία και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία θα αντικαταστήσει τον Γκαμπριέλε Τσόφι.

Ο Φάμπιο Καναβάρο είναι και επίσημα ο διάδοχος του Γκαμπριέλε Τσόφι στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε, η οποία δίνει «μάχη» στις τελευταίες θέσεις της Serie A και ελπίζει να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία μετά και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 50χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2006 υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ στο τεχνικό τιμ θα τον πλαισιώσουν ο αδερφός του Πάολο, ο Τζαμπιέρο Πίντσι και ο Φραντσέσκο Τροΐζε.

Η παρουσίαση του Καναβάρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (23/4) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Bluenergy». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ουντινέζε βρίσκεται στη 17η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 28 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Φροζινόνε, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2006 στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε», αναφέρει η ανακοίνωση της Ουντινέζε για την πρόσληψη του Καναβάρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button