Ποδόσφαιρο

Η περσινή νίκη με Γκρέι και… «λυτρωτή» Εμπακατά

Η περσινή επικράτηση του Άρη στη Τρίπολη.

Ο Άρης είχε περάσει παίρνοντας το τρίποντο από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για τη 4η αγωνιστική της Superleague 2022/23.

Ο Μαντσίνι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και γύρισε στον Γκρέι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τερζή έλεγξαν, με τον Αστέρα να μην έχει κάποια απάντηση. Αντιθέτως οι κίτρινοι είχαν νέα καλή στιγμή σε σουτ του σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Πάνω που ο Αστέρας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον Εμπακατά να κόβει δύο φορές πάνω στην γραμμή προσπάθεια του Ατιένθα, ήρθε το 2-0 για τους κίτρινους. Ο Μαντσίνι έκανε το υπέροχο σόλο και σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Εμπακατά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Μέχρι και το φινάλε ο Αστέρας είχε μεγάλες στιγμές, ώστε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Κουέστα να έχει απαντήσεις. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 18 τελικές. Στο 77ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ματέο Γκαρσία για τάκλιν του πάνω στον Καρμόνα, με την απευθείας κόκκινη κάρτα να του δίνεται μετά από εξέταση στο VAR. Λίγο πριν από το φινάλε δεν μέτρησε γκολ του Μπενίτο ως οφσάιντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button