Ποδόσφαιρο

Η περσινή “τεσσάρα” στα Γιάννινα! (video)

Ο Άρης ήταν… σίφουνας στο 2ο ημίχρονο της περσινής αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, καθώς σκόρπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0, χάρη στα γκολ των Φαμπιάνο, Ενκουλού, Οντουμπάζιο και Πάλμα.

Στο 58ο λεπτού ο Μπιλμπάο ανέτρεψε τον Οντουμπάζιο, ο διαιτητής Μαλούτας καταλόγισε πέναλτι και ο Φαμπιάνο ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έδωσε το προβάδισμα στον Άρη (0-1).

Στο 79’ οι παίκτες του Άρη έπαιξαν βόλεϊ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, καθώς ο Νταμπό κέρδισε την πρώτη κεφαλιά και ο Ενκουλού τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Στο 81’ ο Άντρε Γκρέι ανέλαβε ρόλο δημιουργού, ο Νταμπό σούταρε από το ύψος του πέναλτι και αφού ο Αθανασίου έδιωξε ενστικτωδώς, ο Οντουμπάζιο έκανε την κεφαλιά και στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Εραμούσπε μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (0-3).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άρης βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Άντρε Γκρέι να γίνεται και πάλι δημιουργός και τον Λουίς Παλμα να σκοράρει (με πλασέ) από το ύψος του πέναλτι (0-4).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τζίμας (88’ Τσίρης), Παμλίδης (87’ Φοφανά), Μπάλαν.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο (90+ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (72’ Νταμπό), Πάλμα, Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Ζερβίνιο (78’ Γκρέι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button