ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ρεάλ «έδεσε» τον Ροντρίγκο ως το 2028!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», το οποίο έληγε το 2025, για άλλες τρεις σεζόν. Η ανανέωση του Νο. 11 έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από αυτή του Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος από την πλευρά του επεκτείνει τη σχέση του με τους «Μπλάνκος» μέχρι το 2027.

Ο Ροντρίγκο υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018 έναντι 45 εκατ. ευρώ στη Σάντος και αποτέλεσε για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας το δεύτερο μεγάλο χτύπημα στην αγορά ανερχόμενων ταλέντων στη Βραζιλία μετά το στοίχημα στον Βίνι. Σήμερα, και οι δύο είναι βασικοί στην πρώτη ομάδα και βασικά κομμάτια στο μελλοντικό της project.

Μετά την περίοδο προσαρμογής είδαμε την μεγάλη έκρηξή του τη σεζόν 21/22, στην οποία, παρά το γεγονός ότι δεν απολάμβανε σταθερά μια θέση στη βασική ενδεκάδα, ήταν κομβικός στην κατάκτηση του 14ου Champions League, ειδικά με τα γκολ του κόντρα στη Σίτι στον δεύτερο ημιτελικό. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με 49 αγώνες και εννέα γκολ, αριθμός που ξεπέρασε πολύ το 22/23, όταν είχε ήδη καθιερωθεί ως βασικός μπροστά δίπλα στον Μπενζεμά και τον Βίνι, και στην οποία έφτασε τα 57 παιχνίδια και τα 19 γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button