Μπάσκετ

Η Welcome travel ο χορηγός της ΚΑΕ Άρης!

Η εταιρία welcome travel είναι ο νέος χορηγός της ΚΑΕ Άρης

Με την εταιρία “welcome” που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού συμφώνησαν οι κιτρινόμαυροι.

“Γνωρίστε” τον νέο χορηγό του Αυτοκράτορα:

Η Welcome tailor made travel services, είναι ένας τουριστικός φορέας με όρεξη και συνέπεια στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο του τουρισμού, αλλά κυρίως η αγάπη και το πάθος που έχουμε για τα ταξίδια, μας δίνει το δικαίωμα να σας «Καλώς ορίσουμε», υποσχόμενοι ότι θα σας προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και εμπνεύσεις.

H Welcome, με κεντρικό γραφείο στην Αθήνα και δυνατές συνεργασίες σε Κρήτη, Ρόδο, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο αλλά και σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, μπορεί να γίνει πλέον και δικός σας τουριστικός σύμβουλος.

Σε μας θα βρείτε εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σχεδιάσουμε και θα διαμορφώσουμε, ελκυστικές προτάσεις διακοπών, στοχευμένα εταιρικά ταξίδια και εκδηλώσεις.

Παράλληλα η Welcome, δημιουργεί εξατομικευμένα και προσεγμένα πακέτα ιατρικού τουρισμού συμβουλευόμενη και καθοδηγούμενη από ομάδα ιατρών για συγκεκριμένες παθήσεις. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πιστοποιήσεις για όλα τα προγράμματα ιατρικού τουρισμού που σας προτείνουμε.

Εμπιστευθείτε μας γιατί θα σας ακούσουμε και θα σεβαστούμε τις ανάγκες σας, σε όποιον τομέα δραστηριοποίησής μας κι αν απευθύνεστε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button