Ποδόσφαιρο

Θέλει δουλειά, διόρθωση λαθών και αντίδραση

Στον Άρη ιδανικά θα ήθελαν να πάνε στη διακοπή των τριών εβδομάδων έπειτα από νίκη, το ματς με την Κηφισιά προσφερόταν για κάτι τέτοιο, αλλά δεν έγινε πράξη.

Έπειτα από την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν πλέον σε μια διαδικασία δουλειάς, διορθώσεων και ευελπιστούν… αντίδρασης, που θα προκαλέσει αγωνιστική ανάκαμψη. Και οι επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες αποτελούν μια καλή ευκαιρία.

Οι ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες θα πάρουν μερικές ανάσες (κάποιοι τις έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη) κι έπειτα από την άδεια που τους δόθηκε θα γυρίσουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Στη συνέχεια ο Άρης θα κάνει μίνι προετοιμασία για μερικές ημέρες εκτός Θεσσαλονίκης, στο διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως αποφασίστηκε, οι κιτρινόμαυροι από την προσεχή Παρασκευή και μέχρι την επόμενη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα μεταβούν στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως από την Πέμπτη και μετά θα γίνει μια προσπάθεια να διορθωθούν οι ανορθογραφίες και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση η ομάδα να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button