Ποδόσφαιρο

Θέλει το ανέβασμα του Ζουλ

Ο Ζαν Ζουλ ήταν μαζί με τον Κίκε Σαβέριο τα δύο κεντρικά πρόσωπα του οικογενειακού διπλού με την Κ-19 το περασμένο Σάββατο, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει πολλά από τον Καμερουνέζο χαφ.

Ο Ζαν Ζουλ είναι από αυτούς που θα θεωρηθούν ως εσωτερική μεταγραφή από εδώ και πέρα για τον Άκη Μάντζιο. Και όχι άδικα, αφού σε έντεκα αγωνιστικές μετράει ναι μεν τέσσερις συμμετοχές, αλλά με σύνολο μόλις 72 λεπτών στα οποία αγωνίστηκε.

Με όλες του τις εξετάσεις “καθαρές”, το θέμα για τον Ζουλ είναι να ξεπεράσει τον φυσιολογικό φόβο, επιστρέφοντας μετά από 2,5 μήνες ουσιαστική στην αγωνιστική δράση. Ένας τομέας στον οποίο έδειξε πρόοδο στο διπλό του περασμένου Σαββάτου, βάζοντας λίγο παραπάνω τα πόδια του στη φωτιά.

Αυτό φυσικά πρέπει να το κάνει και στα επίσημα παιχνίδια. Και πιθανό να κληθεί να το κάνει άμεσα αφού ο Άκης Μάντζιος θα τον χρειαστεί.

Θυμίζουμε ότι ο Μπίργκερ Βερστράτε δηλώθηκε να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (04/11). Ένα ντέρμπι μέχρι το οποίο ο Ζουλ καλείται να είναι σαφώς πιο έτοιμος για να πάρει θέση στα χαφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button