Ποδόσφαιρο

Θα πάρει ποτέ θέση ο Παναθηναϊκός; Ποιος ο λόγος που δεν το κάνει;

Οι πράσινοι συνεχίζουν να παίζουν το επικοινωνιακό τους παιχνίδι μέσα από… non paper και να μην απαντάνε στα καίρια ερωτήματα.

Το θέμα του τελικού του κυπέλλου απασχολεί όλη την Ελλάδα, με σχεδόν τους πάντες να έχουν εκφράσει την άποψη τους. Λέμε… σχεδόν, καθώς ένας από τους δύο πλέον ενδιαφερόμενους συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος.

Σαφώς ο λόγος γίνεται για τον επίσημο Παναθηναϊκό, οι θέσεις του οποίου φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό, με τους λόγους να μπορεί μόνο να τους υποθέσει κάποιος.

Τρανό παράδειγμα το ερώτημα του «άλλου γηπέδου» που τέθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Άρης αμέσως έδωσε την απάντηση του, Πανθεσσαλικό και μόνο Πανθεσσαλικό! Από την άλλη πλευρά ακόμη και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι λέει ο Παναθηναϊκός για όλα αυτά, γιατί άραγε;

Φυσικά το πιο σοβαρό από όλα είναι το κομμάτι του κόσμου. Τι στιγμή που ο Άρης έχει τονίσει μέχρι και ότι είναι διατεθειμένος να καλύψει τα έξοδα για να φτιαχτεί το Πανθεσσαλικό, στον Παναθηναϊκό επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

Ακόμη και μετά τις δηλώσεις του no.2 της ΕΠΟ που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός έχει αντίρρηση να γίνει το παιχνίδι με κόσμο, ουδεμία διάψευση υπάρχει περί αυτού.

Άραγε θέλει ο Παναθηναϊκός τελικός χωρίς κόσμο; Αν όχι για ποιον λόγο δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση που να λέει το αντίθετο, ιδίως από τη στιγμή που η συγκεκριμένη στάση αποδίδεται σε εκείνον από υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας; 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button