Μπάσκετ

Κάκιστη εμφάνιση, άφαντη άμυνα, έφεραν άλλη μία ήττα στον Άρη (101-84) στην Πυλαία

Μία απελπιστικά κακή εμφάνιση του Άρη, ιδίως με την… άφαντη άμυνά του, οδήγησε την ομάδα του Καμπερίδη σε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, που τον έφερε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΌΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ:

ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό καθώς οι δύο ομάδες σε όλο το δεκάλεπτο ήταν πολύ κοντά στη διαφορά, με εξαίρεση όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 32-22 στο 10ο λεπτό. Μόνιμη απειλή για τον Άρη ήταν ο Σόρτερ που πέτυχε 13 πόντους σε εκείνο το διάστημα.

ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΤΟ Β’ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΑΜΥΝΑ

Στο β’ δεκάλεπτο οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά, σε αντίθεση με τον αντίπαλό τους που αστόχησε σε πολλά σουτ τριών πόντων. Χάρη στους Μπράουν, Μποχωρίδη και Σλαφτσάκη στα 15 λεπτά ο Άρης μείωσε σε 39-37.

Η ομάδα του Καμπερίδη συνέχισε να είναι αποτελεσματική, αλλά στην άμυνα δεν μπόρεσε να ανακόψει τις επιθέσεις του αντιπάλου και κρατούσε στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου τη διαφορά στον έναν πόντο (46-45 ένα λεπτό πριν το ημίχρονο). Στο τελευταίο λεπτό όμως, ο Άρης πιάστηκε στον «ύπνο» και ο ΠΑΟΚ «ξέφυγε» στους δέκα (57-47).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ

Τα δύο πρώτα λεπτά του ημιχρόνου ήταν εφιαλτικά για τον Άρη καθώς δέχθηκε πόντους σε κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ φτάνοντας τη διαφορά και στους 16 για πρώτη φορά στο ματς (65-49). Στα μέσα του δεκαλέπτου οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στους επτά (67-60).

Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να είναι εύστοχος στα τρίποντα και να ξεφεύγει στους 15 πόντους.

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να γίνει απειλητικός και έβλεπε τον αντίπαλό του να «χτίζει» μεγάλη διαφορά (-21, 91-70).

Οι «κίτρινοι» δεν αντέδρασαν στιγμή στο 4ο δεκάλεπτο, συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και ο Άρης γνώρισε μία ακόμη ήττα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-24, 57-47, 78-63, 101-84.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button