Ποδόσφαιρο

Κάμπορα: «Λάθος που έφυγα από τον Άρη, πόνεσα από κάποια πρόσωπα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Χαβιέ Κάμπορα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Για την αγάπη του κόσμου:

Η αγάπη με τον κόσμο είναι αμοιβαία, έχω ονομάσει το κουτάβι μου Άρη οπότε η λέξη Άρης ακούγεται συνέχεια μέσα στο σπίτι μου.

Τα παιδιά μου θέλουν να έρθουν στο Χαριλάου, ακόμη και τα μικρότερα που δεν το ζήσανε, μιλάμε τόσο πολύ για τον Άρη που είναι λες και έχουν έρθει.

Για το αν η χρονιά στον Άρη ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα του:

Ναι, αναμφίβολα ναι, θεωρώ ότι ο κόσμος της Αργεντινής μοιάζει πάρα πολύ με τον Ελληνικό, το πάθος για την οικογένεια, τους φίλους και το ποδόσφαιρο.

Αγαπάω την Ελλάδα, την κουλτούρα της και τα μέλη της, πλέον αγαπάμε και τον Άρη και αγαπάω και τον κόσμο του.

Για την αποχώρηση σου:

Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με πάθος, λειτουργώ με πάθος και αυτός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Θεωρώ ότι τότε που συζητούσαμε λειτούργησα εν θερμώ, αν είχα έναν μάνατζερ ίσως η πορεία μου να είναι διαφορετική.

Ήμουν πονεμένος και εκνευρισμένος με κάποια πράγματα και κάποια πρόσωπα, ο εκνευρισμός εκείνος με έφτασε σε αυτό το διαζύγιο. Θεωρώ ότι άξιζα να συνεχίσω, έπρεπε να παίξω στο Europa League και το στερήθηκα.

Έφυγα από τον Άρη χωρίς να έχω συμφωνήσει με κανέναν, τώρα που σκέφτομαι καλύτερα, αποστασιοποιημένος από τα συναισθήματα που είχα τότε ίσως να ήταν λάθος, μακάρι τότε να σκεφτόμουν όπως σκέφτομαι τώρα.

Για το αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ:

Είναι αλήθεια, ο ΠΑΟΚ με πλησίασε αλλά δεν μπορούσα, ήταν κάτι που ήταν πολύ πιο πάνω από εμένα, θα ένιωθα ότι προδίδω τις ίδιες μου τις αρχές.

Δεν το πάω οπαδικά, είμαι ευγνώμον που με ήθελε ένας σύλλογος, αλλά δεν θα μπορούσα ούτε να το σκεφτώ. Εγώ είμαι Ροσάριο, δεν θα μπορούσα να πάω ποτέ στη Νιούελς, έτσι δεν μπορούσα να πάω από τον Άρη στον ΠΑΟΚ.

Λάτρεψα την ομάδα, θα ήταν σαν να προδίδω τις ίδιες μου τις αρχές, ακόμη και να ήθελα δεν πρόκειται να με άφηνε η οικογένεια μου, ο γιός μου ήταν αρκετά μεγάλος και του άρεσε να έρχεται στο Χαριλάου, η γυναίκα μου ερχόταν στο γήπεδο κάθε Κυριακή.

Για το ποιο γκολ θα ήθελε να επαναλάβει:

Αφού το ξέρετε όλοι, το γκολ με τον ΠΑΟΚ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button