Ποδόσφαιρο

Καλύτερα να έμενε Ολλανδία ο Ντουάρτε λένε στην πατρίδα του!

Ολλανδικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι ίσως ήταν πιο αποδοτικό για τον παίκτη του Άρη να μην άφηνε το περασμένο καλοκαίρι της Χέρακλες Άλμελο

Το σχετικό δημοσίευμα του fcupdate.nl αναφέρει παίκτες που προσέφεραν τα τελευταία χρόνια στη Χέρακλες, αλλά την άφησαν για να συνεχίσουν αλλού.

Για την περίπτωση του Ντουάρτε αναφέρει: “Προς απογοήτευση της Χέρακλες Άλμελο, ο Λέριν Ντουάρτε αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, στον Άρη, το περασμένο καλοκαίρι. Με τον παίκτη, που έχει εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, προσπάθησε η ομάδα αρκετές φορές να επεκτείνει τη σύμβαση που είχε, αλλά χωρίς επιτυχία. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Ντουάρτε έφυγε από το σύλλογο του Άλμελο. Μετέβη στον Άγιαξ έξι χρόνια νωρίτερα. Η Χέρακλες τότε κέρδισε τρία εκατομμύρια ευρώ. Στο Άμστερνταμ ο Ντουάρτε έπεσε αγωνιστικά, αλλά στη δεύτερη περίοδο του στο Άλμελο ανανεώθηκε. Ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχε παραμείνει στο γνωστό γι’ αυτόν έδαφος, γιατί στον Άρη έπαιξε μόνο ένα πενιχρό διάστημα 43 λεπτών”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button