Μπάσκετ

Κλείνει στη Μύκονο ο Γιάννης Αθηναίου

Μια ανάσα από μια πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Μύκονος, η οποία είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Αθηναίου. Ο ύψους 1,93μ. πολύπειρος άσος αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια των “κυανόλευκων” στο νέο πρωτάθλημα της Elite League, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με πάρα πολλές παραστάσεις και μεγάλη ποιότητα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 35χρονος άσος φόρεσε την φανέλα της Καρδίτσας στην Basket League και τελικά πανηγύρισε μαζί της την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα ο Αθηναίου σημείωνε 4,3 πόντους και 2,8 ασίστ ανά βραδιά, την στιγμή έχει φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων της A1 όπως του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα Πάτρας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, ενώ το αποκορύφωμα της πορείας του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν φυσικά το buzzer -beater που πέτυχε στον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία στο Λέστερ για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button