Ποδόσφαιρο

Κουρμπανάς: “Ο Άρης τα έκανε φέτος όλα όπως έπρεπε”

Ο Νίκος Κουρμπανάς θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη την ερχόμενη Πέμπτη, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου, ως προπονητής του Παναιγιάλειου για το κύπελλο.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Yellow Radio 92,8 για το παιχνίδι αυτό, αλλά και για τον Άρη.

Όπως είπε αρχικά:

“Θα είναι το πρώτο αγωνιστικό κρας τεστ και για τις δυο ομάδες. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μέχρι τώρα. Έχουμε μία καινούργια ομάδα η οποία θα προσπαθήσει μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Και βέβαια η προσπάθεια για βελτίωση δεν σταματάει ποτέ. Το ζητούμενο για εμάς είναι η ομάδα να βρει τη χημεία της, την αγωνιστική της ταυτότητα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, θα δούμε όλοι πού βρισκόμαστε και θα είναι ένα κλασσικό παιχνίδι της κατηγορίας με τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζει».

Για το ποια θεωρεί φαβορί για την άνοδο είπε: 

«Είναι πολύ νωρίς να θέσουμε στόχο. Δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Όποιος χρίζει φαβορί από τώρα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Είναι εκτός πραγματικότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περσινή σεζόν. Άλλοι ήταν τα φαβορί άλλοι κέρδισαν την άνοδο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στα επίσημα παιχνίδια. Θα μπορούσα για να γίνω αρεστός στη Θεσσαλονίκη, να πω ότι είναι στα φαβορί ο Άρης, αλλά το θέμα είναι ο καθρέπτης που είναι το γήπεδο».

Για τον φετινό Άρη είπε:

«Ο Άρης τα έκανε φέτος όλα όπως έπρεπε. Εχει στον πάγκο του έναν… κανονικό προπονητή, τον Δημήτρη Σπανό, που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Άρη. Δεν λέω ότι οι Αναστόπουλος, Κωστένογλου δεν ήταν κανονικοί προπονητές. Προς Θεού. Εννοώ ότι έχει έναν μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή στην κατηγορία, την οποία γνωρίζει καλά κι αυτό δίνει ένα υπέρ στην ομάδα. Επίσης, έχει τεχνικό διευθυντή τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος έχει επιδείξει ανόδους και αυτό είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, ενώ και οι μεταγραφές που έγιναν ήταν σωστές. Ο Άρης έχει και τον κόσμο του κι αυτό είναι επίσης στα συν του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button