Μπάσκετ

Μάνατζερ Αθηναίου: “Εξασφαλισμένος και ευτυχισμένος ο Γιάννης στον Άρη”

Ο μάνατζερ του Γιάννη Αθηναίου, του Βασίλη Χρηστίδη αλλά και του Γιάννη Αντεντοκούνμπο Γιώργος Πάνου, φιλοξενήθηκε στον Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Αθηναίου να αφήνει τον Άρη:

Ο χώρος λέει ότι αν δεν έχεις βάλει την υπογραφή σου κάπου δεν μπορείς και να ανακοινωθείς, η υπογραφή αργούσε διότι δεν υπήρχε η εξασφάλιση η οικονομική που αφορούσε ένα συγκεκριμένο τρόπο, όταν έγινε αυτή ήταν ημέρα αγώνα ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ οπότε αυτή η νίκη επισκίασε οποιαδήποτε ανακοίνωση και ήταν και αστείο και κακό τάιμινγκ για την ανακοίνωση και έπαιξε την ίδια μέρα.

Ο Άρης είναι σε μια προσπάθεια ανασύνταξης και νομίζω ότι είναι κακό και να ασχοληθούμε με τον Γιάννη στη φάση που βρίσκεται και το παιδί, ο Γιάννης είναι πολύ ικανοποιημένος και οικονομικά και αγωνιστικά με τον Άρη και δεν έχει στο μυαλό του να αφήσει την ομάδα και να φύγει. Οπότε δεν γνωρίζω τον λόγο που γράφτηκε ότι αφήνει την ομάδα.

Δεν υπάρχει κάποια πρόταση αλλά ούτε και καμία διάθεση για αλλαγή περιβάλλοντος, ο παίκτης είναι ευχαριστημένος από την ομάδα και από την συνεργασία του με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του αισθάνεται καλά και το δείχνει, και η προσθήκη του στην Εθνική μακάρι να δυναμώσει την ομάδα περισσότερο.

Σε αυτό οφείλεται και η ομάδα, ο Άρης του έδωσε την αυτοπεποίθηση πάλι να πατήσει στα πόδια του και να παίξει όπως έπαιξε με την Ελλάδα.

Ένα σχόλιο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη που επέστρεψε στον Άρη:

Η λέξη υπομονή όταν την ακούς πολλές φορές χάνει το νόημα της αλλά τελικά και σαν προπονητής τότε αλλά ακόμα περισσότερο σαν πατέρας τώρα, έχοντας την ευθύνη κάποιων παιδιών στα χέρια μου, στο επαγγελματικό τους κομμάτι, αυτή η λέξη υπομονή είναι τελικά χρυσός.

Η ομάδα θέλει υπομονή ο κόουτς είναι στην ομάδα 3 μήνες και δεν ασχολείται μόνο με τον αγωνιστικό κομμάτι καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχουν παράπονα ή δυσαρέσκεια για κάποιες εμφανίσεις αλλά αυτή τη στιγμή δίνει μια μάχη με ανοιχτά μέτωπα και η ομάδα είναι σε καλά χέρια.

Ένα σχόλιο για τον Βασίλη Χρηστίδη:

Ο Βασίλης είναι εκεί για να μαθαίνει κάθε μέρα, έχει χρόνια μπροστά του και δρόμο μεγάλο.

Ένα σχόλιο για τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο:

Ο Γιάννης είναι πάντα διαθέσιμος για την Εθνική Ελλάδας, οποιαδήποτε υποχρέωση έχει αν και εφόσον είναι υγιείς πάνω από όλα θα δηλώσει παρόν και δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button