ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μετράει μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ, στη… γωνία περιμένει ο Μουρίνιο (pic)

Μόνο με… θαύμα θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Έρικ Τεν Χαγκ κι ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο ελπίζει σε επιστροφή στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο διασυρμός (ένας ακόμα) από την Κρίσταλ Πάλας επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σωτηρία με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι φανερό πια ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας και κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει καταλάβει και η διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σκοπεύουν να τον απολύσουν πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι (25/5), ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί μετά. Όπως αναφέρεται μάλιστα, για τους παίκτες ο Τεν Χαγκ είναι ήδη τελειωμένος από τον πάγκο, αν και για τον ίδιο είναι ο… κατάλληλος για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πάει πολύς καιρός τώρα που ο 54χρονος τεχνικός έχει χάσει τα αποδυτήρια και είναι σίγουρο ότι δεν θα στεναχωρηθούν και πολλοί όταν απολυθεί. Μάλιστα, ήδη «παίζει» και ένα όνομα για τη διάδοχη κατάσταση και αυτό δεν είναι άλλο από του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος είναι φίλος του συνιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, και όπως αναφέρει το «Manchester Evening News», θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Μόνο που δυστυχώς για εκείνον, δεν είναι στις επιλογές του κλαμπ για την επόμενη μέρα. Προς το παρόν τουλάχιστον…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button