Ποδόσφαιρο

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για Παναιτωλικό

Στον Παναιτωλικό έχει στρέψει την προσοχή του ο Άρης, με όχι τόσο ευχάριστα νέα από το ιατρικό δελτίο, καθώς αυτοί που είναι σε αυτό παραμένουν αρκετοί.

Ο Λούκας Ρουπ αναχώρησε για τη Γερμανία, καθώς ο ποδοσφαιριστής συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφάισε να ταξιδέψει στη Γερμανία για να εξεταστεί εκ νέου από τον προσωπικό του γιατρό, και στη συνέχεια να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Νταρίντα και Τζούρασεκ παραμένουν ο “πονοκέφαλος” του Άκη Μάντζιου, καθώς συνέχισαν και χθες με ατομικό και κρίνονται αμφίβολοι -για την ώρα- εν όψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής.

Από τη στιγμή που πρόκειται για δύο παίκτες του κέντρου, αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή του Άρη και κυρίως με τον Νταρίντα, στον οποίο πόνταρε αρκετά και για το παιχνίδι στην Τούμπα. Για τον Τσέχο υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Μάντζιος θα περιμένει τις επόμενες μέρες τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο από σήμερα καλείται να προετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς αυτούς και να πράξει αναλόγως για την ενδεκάδα, όσο πλησιάζει το ματς κόντρα στους Αγρινιώτες.

Παράλληλα υπάρχει το θέμα με την ίωση του Κάρλσον και φυσικά η σταθερή απουσία του Σαβέριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button