Ποδόσφαιρο

Με 4-2-3-1 απέναντι στον Άρη ο ΠΑΟΚ

Σχηματισμό 4-2-3-1 φαίνεται πως θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να αντιμετωπίσει τον Άρη μήπως και καταφέρει και τον κερδίσει. Κάτι που δεν έγινε στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στην Κροατία. Τόσο η εμφάνιση, όσο και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικά κι έφεραν την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0.

Πλέον οι παίκτες του Λουτσέσκου κάνουν στροφή στην πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι σε ένα μεν αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης Άρη αλλά το ματς είναι ντέρμπι.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, οι «ασπρόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να πορευτούν με συγκεκριμένο δίδυμο στα στόπερ για μεγάλο διάστημα. Διότι μοναδικοί διαθέσιμοι είναι οι Κετζιόρα-Κουλιεράκης, με τους Μιχαηλίδη-Εκόνγκ να βρίσκονται εκτός με προβλήματα που θα τους κρατήσουν εβδομάδες ακόμη στα πιτς. Στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Σάστρε, Σαμάτα και Τσιγγάρας. Βέβαια, μένει να φανεί αν ο πρώτος θα πάρει ανάσες και ο Νάσμπεργκ χρησιμοποιηθεί στη θέση του, όπως και το αν θα υπάρξει μικρό ροτέισον λόγω της κούρασης των συνεχόμενων αγώνων. Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Μουργκ και Ντεσπόντοφ διεκδικούν ακόμη θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω μια πιθανή 11άδα μπορεί να είναι η εξής: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button