Ποδόσφαιρο

Μηνύματα των οπαδών της Αλ-Ιτιχάντ που παρακαλάνε την ΠΑΕ να μην πάρει τον Πρίγιοβιτς! (pics)

Ο Άρης θέλει να ενισχυσεί το ρόστερ του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας από τους παίκτες που μπήκε στο μικροσκόπιο του είναι ο φορ Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μάλιστα αύτη η είδηση για το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον Πρίγιοβιτς πέρασε και εκτός ελληνικών συνόρων, και έφτασε μέχρι τη Σαουδική Αραβία και τους οπαδούς της Αλ-Ιτιχάντ όπου παίζει ο διεθνής Σέρβος.
Στο άκουσμα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ να αφήσει την ομάδα της Αλ-Ιτιχάντ για χάρη των «κιτρινόμαυρων» έχει φέρει τα πάνω κάτω στους οπαδούς του αραβικού συλλόγου!
Δεν θα υπερβάλαμε να πούμε ότι το twitter της ΠΑΕ Άρης έχει κατακλειστεί από οπαδούς της Αλ-Ιτιχάντ που ζητάνε από τους Θεσσαλονικείς να μην προχωρήσουν στην αγορά του 31χρονου φορ καθώς είναι ο πιο συμπαθής παίκτης της ομάδας. Μερικά απο τα σχόλια που άφησαν ήταν τα εξής «Μην πάρετε τον Πρίγιο. Η ομάδα δεν έχει σκόρερ εκτός από τον Πρίγιο» και «Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα μας χωρίς τον Σούπερ Πρίγιο», ενώ ένας άλλος προσθέτει «Σας παρακαλώ θέλουμε τον Πρίγιοβιτς» .
Φυσικά και δεν θα έλειπε και η αντίπαλη πλευρά στα tweets, δηλαδή οι οπαδοί των αντίπαλων της Αλ-Ιτιχάντ ομάδων που επιθυμούν διακαώς ο Άρης να προχωρήσει στην μεταγραφή του Πρίγιοβιτς για να γλιτώσουν από τα γκολ του. Μερικά απο αυτά ήταν «Πάρτε τον Πρίγιοβιτς από την Αλ-Ιτιχάντ. Είναι τοπ επιθετικός, είμαστε αντίπαλοί του και το θέλουν εκτός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας»!», σχολιάζει κάποιος, ενώ κάποιος άλλος γράφει προς στην ΠΑΕ Άρης «Σας τον συνιστώ. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button