Ερασιτέχνης

Μπάσκετ Γυναικών: Assisant coach ο Βασίλης Τσολάκης

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Τσολάκη, ο οποίος θα είναι ο assistant coach στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών και προπονητής των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Βασίλης Τσολάκης γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μηχανιώνας όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια ήταν στο εφηβικό του Μακεδονικού και από εκεί στις ακαδημίες του Ν. Ρυσίου. Επίσης, ανέλαβε τις Νεάνιδες του Άρη, ενώ τα επόμενα δυο χρόνια ήταν στο ανδρικό τμήμα του Ζέφυρου. Ακόμη, έκανε τη θητεία του στο ανδρικό του Πολυγύρου, ενώ για πέντε χρόνια ήταν στις ακαδημίες του Γαλαξία. Τέλος, τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στο ανδρικό στον Ορφέα Σουρωτής.

«Τα κορίτσια να χαίρονται το παιχνίδι»

Μετά την έναρξη της συμφωνίας ο Βασίλης Τσολάκης δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Ο σκοπός μας είναι τα τμήματα των Νεανίδων και Κορασίδων να έχουν κοινά χαρακτηριστικά τρόπου παιχνιδιού λειτουργίας και προπόνησης για να είναι πιο εύκολη και κατανοητή η φιλοσοφία που θα βάλει ο κόουτς Κωτούλης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να χαίρονται το παιχνίδι και να το πετύχουν μέσα από τον τρόπο που θα παίζουν. Να αγωνίζονται για τις συμπαίκτριες και την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους, να χτίζουν χαρακτήρα δυνατό και αυτό να το νιώθουν και οι άλλες ομάδες και φυσικά να βελτιώσουμε την κάθε παίκτρια ατομικά. Είναι κάτι που θεωρούμε υποχρέωση μας και ταυτόχρονα χαρά μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button