Γενικά

Μπέος: «Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα»

Τι δήλωσε ο Αχιλλέας Μπεός.

Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (9/4) μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, ωστόσο ο δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε πως παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Κώστας Γαργάλας ο οποίος βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από δημοτικό σύμβουλο του Αχιλλέα Μπέου, δέχτηκε φραστική επίθεση.

«Εσύ βάλε μυαλό», του είπε ο Αχιλλέας Μπέος κάτι που όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εξέλαβαν ως απειλή εναντίον του Κώστα Γαργάλα, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Βόλου να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει: «Σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής:

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία.

Στην δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Αλλωστε η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους.

Οσοι ζουν από το «επάγγελμα» της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια.

Εκτενώς και για το θέμα αυτό θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button