Ποδόσφαιρο

Μπαντής για Ιωαννίδη: “Αρνούμαι ότι δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια, με τον Φώτη και κάθε Φώτη”

Tι ανέφερε

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, στήριξε με ανάρτησή του τον Φώτη Ιωαννίδη, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με δημοσιεύματα περί θετικού δείγματος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε αναστάτωση στην Εθνική Ελλάδας με ένα θέμα που αφορά έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Καζακστάν και Γεωργία.

Μετά την ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ πως υπήρξε επικοινωνία με τη FIFA και επίσημη ενημέρωση πως ουδέποτε υπήρξε θέμα θετικού δείγματος Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ματς με τη Γεωργία ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανέφερε πως πρόκειται περί ψευδής διασποράς.Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Πρόσφατα ο Ματίας Αλμέιδα είπε δημόσια σε όλους μας με ευγένεια και χαμόγελο να απολαύσουμε τον Φώτη για όσο διάστημα παίζει ακόμη ποδόσφαιρο στη χώρα μας και να μην τον τιμωρούμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν το είπε μόνο για τον Φώτη. Το είπε και για τον Παναγιώτη, τον Σωτήρη, τον Γιώργο, τον Τάσο, τον Γιάννη και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Είμαι βέβαιος πως το είπε και για τη συνολική αντιμετώπιση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αυτοκαταστροφική του τάση. Σκεφτείτε πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται μόνο 18 μήνες στη χώρα μας, χωρίς να μιλάει καν τη γλώσσα μας και χωρίς να γνωρίζει την κουλτούρα μας, μπόρεσε και κατάλαβε τόσα πολλά προσπαθώντας με τον τρόπο του να μας ταρακουνήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button