Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όλα ξεκινούν από την άμυνα» (video)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με την Γκραν Κανάρια.

Αρχικά ανέφερε: «Ήμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην Ευρώπη, παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την Γκραν Κανάρια είπε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι αν τους αφήσεις να… τρέξουν στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τους στόχους του Άρη είπε: «Οι στόχοι θα φανούν μέσα στο γήπεδο, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις δηλώσεις να παίξουμε δυνατά. Θα ξεκινήσουμε από αύριο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.

Για το αγωνιστικό προφίλ του Άρη τόνισε: «Είναι η φιλοσοφία του κόουτς όλα να ξεκινάνε από την άμυνα, να δίνουμε πολύ ενέργεια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μπούμε συγκεντρωμένοι».

Επίσης είπε: «Έχουμε τρία επίσημα παιχνίδια και λογικά είναι πιο προετοιμασμένοι αλλά αυτά είναι τα… χαρτιά, μέσα στο γήπεδο θα φανεί πόσο έτοιμη είναι κάθε ομάδα» ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα από τα φιλικά είδαμε τη δυναμική του κόσμου και της ομάδας. Εγώ και τα παιδιά θα προετοιμάσουμε και τους λιγότερο άπειρους για την συνέχεια».

Στο τέλος ανέφερε: «Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας όλοι μαζί, να έχουμε μία καλή χρονιά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button