Γενικά

«Μπράβοι»… ποδοσφαιρικών αγώνων ξυλοκοπούν μέσα σε μπαρ θαμώνες και αστυνομικό

Σε μια σοκαριστική εξέλιξη που απασχόλησε την κοινή γνώμη, οκτώ άτομα τέθηκαν υπό κράτηση, κατηγορούμενα για επίθεση σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων, με καταδικαστικά στοιχεία που προέκυψαν από υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μπαρ που βρίσκεται στο Γκάζι, αφορούσε μια ομάδα πελατών, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις από τους πορτιέρηδες του καταστήματος.

Η διαμάχη φέρεται να ξεκίνησε μετά από διαφωνία με έναν σερβιτόρο, η οποία γρήγορα κλιμακώθηκε καθώς οι μπράβοι κατέφυγαν στη βία. Οι μαρτυρίες και τα αποδεικτικά στοιχεία περιγράφουν μια οδυνηρή σκηνή όπου τα θύματα απειλήθηκαν με όπλα, προτού δεχθούν σωματική επίθεση. Ο αστυνομικός μεταξύ των θυμάτων κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ οι υπόλοιποι δίστασαν να εμφανιστούν, φοβούμενοι αντίποινα μετά τις απειλές που δέχθηκαν.

Οι αρχές αντιμετώπισαν δυσκολίες στην απόκτηση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου. Η διεύθυνση ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο εξοπλισμός καταγραφής δεν υπήρχε ή είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια πρόσφατων πλημμυρών, περιπλέκοντας την έρευνα. Ωστόσο, η επιμονή της αστυνομίας οδήγησε τελικά στην απόκτηση του υλικού, ρίχνοντας φως στη σοβαρότητα της επίθεσης.

Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ότι και οι οκτώ ύποπτοι έχουν ιστορικό εμπλοκής σε βίαια περιστατικά, ιδίως σε αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button