ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπόκα Τζούνιορς: Στον τελικό του Λιμπερταδόρες, απέκλεισε την Παλμέιρας

Την παρουσία της στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες για 12η φορά στην ιστορία της σφράγισε η Μπόκα Τζούνιορς, επικρατώντας στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ) της Παλμέιρας.

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας της Παλμέιρας με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 1-1) και θα διεκδικήσει την κούπα (θα είναι η 7η) στις 4 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Φλουμινένσε του Μαρσέλο στο «Μαρακανά».

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, στο Μπουένος Αϊρες, πρωταγωνιστής του δεύτερου ημιτελικού ήταν ο Εντινσον Καβάνι. Ο πολύπειρος Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε στο 23ο λεπτό για την Μπόκα, αλλά αστόχησε στο πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία, χωρίς να έχει συνέπειες η ομάδα του.

Η Παλμέιρας ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με τον Πικέρεθ -κι ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζοταν από το 68′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάρκο Ρόχο- αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ρομέρο δήλωσε παρών για τους Αργεντινούς σταματώντας τις εκτελέσεις των Ράφαελ Βέιγκα και Γκουστάβο Γκόμες, με τον Φερνάντες να βρίσκει δίχτυα στο κρίσιμο για την Μπόκα πέναλτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button