Μπάσκετ

Μόρις: Ένιωσα υπέροχα, δεν έχω παίξει ποτέ ξανά με τέτοιο κόσμο

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη, την Ελλάδα και την Ευρώπη μοιράστηκε ο Τζέιλεν Μόρις μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ένιωσα υπέροχα. Φάνηκε ότι ο κόσμος με τέτοια συμπαράσταση μπορεί να μας πάει μακριά. Ένιωσα πολύ ωραία για την πρώτη νίκη της σεζόν, απέναντι σε έναν παραδοσιακό, για τον Άρη, αντίπαλο. Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ μπροστά σε τέτοιο κόσμο και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό στο ξεκίνημα ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το θέμα είναι να παίξεις μπάσκετ. Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου, οπότε ήταν ακόμα ένα παιχνίδι…».

Για το πως προετοιμάστηκε: «Προετοιμάστηκα όπως σε κάθε αγώνα. Άκουσα τη μουσική μου, hip hop, rap και φυσικά τον αγαπημένο μου Ντρέικ! Με προετοίμασαν και οι κόουτς για την τρελή ατμόσφαιρα που θα ζούσα, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα ντέρμπι και όσο περνούσε η ώρα το συνήθισα και έπαιξα αυτό που μπορούσα».

Για την παρουσία του στην 4η περίοδο: «Είναι αλήθεια ότι στην αρχή ξεκίνησα νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήθελα να μπω πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξα με περισσότερη ενέργεια, πέτυχα κάποια καλάθια και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Σύγκριση του μπάσκετ στην Αμερική με την Ευρώπη: «Η μεγαλύτερη διαφορά της Ευρώπης σε σχέση με τις ΗΠΑ είναι ότι υπάρχει λιγότερος χώρος και περισσότερη κίνηση. Οπότε, πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω, να προσαρμόζομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Για το ότι είναι ακόμα ανέτοιμος ο Άρης: «Σίγουρα ήταν δύσκολο γιατί πρέπει να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα. Όμως στο φινάλε πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, οπότε οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button