ΔιεθνήΜπάσκετ

Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, ο οποίος ευστόχησε σε 7 από τα 15 σουτ τριών πόντων που επιχείρησε και τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, οι Ράπτορς έκαναν την έκπληξη, επικρατώντας στο Μιλγουόκι με 117-111 των Μπακς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πολύ καλή απόδοση για τους νικητές, που μετρούσα 15 (!) διαδοχικές ήττες από τους Μπακς, είχαν ο Μπάρετ και ο Κουίκλι με 26 και 25 πόντους, αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος «αγγιξε» το triple-double, με 11 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ.

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι ματς για τα «ελάφια» και οι τρεις ήταν απέναντι σε αντιπάλους που αποκλείσθηκαν από τα πλέι οφ, όπως η Ουάσινγκτον και το Μέμφις νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Αντετοκούνμπο, ο Ντέμιαν Λίλαρντ επωμίσθηκε το βάρος για τους Μπακς και μετά από απουσία τριών αγώνων, επέστρεψε σε καλή κατάσταση, με 36 πόντους κι έξι ασίστ. Ο Μίντλετον σημείωσε 21 πόντους και έδωσε έξι ασίστ, ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ από τον πάγκο και ο Μπρουκ Λόπεζ τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button