ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Νέα δεδομένα με Μπαπέ στην Παρί!

Με ένα νέο δημοσίευμα, η «Equipe» φέρνει και πάλι νέα δεδομένα στην υπόθεση του Κίλιαν Μπαπέ και στον καινούργιο κύκλο… επεισοδίων που έχει ανοίξει ο Γάλλος σταρ, όσον αφορά το μέλλον του.

Νέος κύκλος επεισοδίων στο «σίριαλ» του Κίλιαν Μπαπέ. Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την είδηση των Ισπανών, που έκαναν λόγο για μετάνοια του Γάλλου σούπερ σταρ. Όπως είχε αναφέρει η «Marca», ο Μπαπέ δεν θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο πιθανότερος του προορισμός.

Οι Γάλλοι ωστόσο έρχονται και φέρνουν νέα δεδομένα, ανατρέποντας για ακόμη μια φορά την υπόθεση του 24χρονου ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε μεταγραφική περίοδο με τα… καμώματα του. Σύμφωνα με την «Equipe», είναι πολύ πιθανό ο Μπαπέ να αλλάξει ξανά την απόφαση του και να ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το ενδεχόμενο παραμονής δεν έχει αποκλειστεί σε καμία περίπτωση!

Στο στρατόπεδο της Παρί γνωρίζουν τις πιθανότητες τους, ωστόσο κρατάνε χαμηλά την… μπάλα, καθώς ξέρουν επίσης ότι ο Μπαπέ μπορεί να αλλάξει την απόφαση του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόλπο», καθώς η Βασίλισσα καραδοκεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, ευελπιστώντας να καταφέρει επιτέλους να ντύσει στα λευκά τον Γάλλο σούπερ σταρ. Βέβαια, οι Γάλλοι μπλέκουν στην υπόθεση και τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να παραμένουν το μεγάλο αουτσάιντερ, έχοντας τις δικές τους πιθανότητες για το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού!

Μένει να φανούν οι εξελίξεις στο θέμα, καθώς ο Μπαπέ είναι γνωστό ότι μπορεί να αλλάξει την απόφαση του από τη μια στιγμή στην άλλη, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει τα τελευταία χρόνια…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button