Ποδόσφαιρο

Νίκη για τον Πανσερραϊκό, κόντρα στον Αστέρα

Ξέφυγε από τα χαμηλά της βαθμολογίας ο Πανσερραϊκός, με τη νίκη να αγνοείται εδώ και δύο μήνες για τον Αστέρα Τρίπολης!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε ουσία στο παιχνίδι της αλλά και πρωταγωνιστή τον Αυλωνίτη που μπήκε στο ημίχρονο, αφού ο έμπειρος στόπερ κέρδισε πέναλτι και σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 της ομάδας του απέναντι στους Αρκάδες.

Χωρίς νίκη από τα τέλη Γενάρη για την ομάδα του Ράσταβατς, που είναι αδιάφορη στα playouts, αλλά θα πρέπει μέσα από την αξιολόγηση του ρόστερ να πραγματοποιήσει και καλύτερες εμφανίσεις, κυρίως για λόγους πρεστίζ.

Δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Μιριτέλο στο πρώτο μέρος για τον Αστέρα, είχε δοκάρι με Διαμαντή και από το… πουθενά με δύο δώρα των Αρκάδων οι Σερραίοι πήραν το ματς: Πρώτα με το πέναλτι-χέρι του Γιαμπλόνσκι σε ανύποπτη φάση για το 1-0 του Ουάρντα και μετά με ένα εύκολο κόρνερ που παραχώρησε και η άμυνα κοιμήθηκε για το 2-0 του Αυλωνίτη.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (Αυυλωνίτης 46′), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (Ουεντραόγκο 62′), Χατζηστραβός (Σοφιανός 67′), Ουάρντα, Γούλερι (Τομάς 60′), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 75′).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος (Ατιένθα 60′), Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε (Γκος 79′), Σουρλής (Γιαμπλόνσκι 46′), Παλάσιος (Ρεγκίς 60′), Μπαρτόλο (Μάντζης 79′), Καλτσάς, Μιριτέλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button